Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Town FC Composed Horses
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Lippett geeft een lange en hoge pass. Young is nu in balbezit. Bryant tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bryant krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Penncock bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle met een sublieme pass. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Boulton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyle is nu in balbezit. Boyle draait met de bal, schiet en ... Smart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Humphreys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Earl rent richting de bal. Penncock verovert de bal door een tackle van achteren. Penncock passt de bal zonder na te denken. Boyle rent richting de bal. Boyle geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 64%, Composed Horses 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff Town FC - Composed Horses 0:0

51e minuut.
Smart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. D`Auria komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is O`Hagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penncock is nu in balbezit. Penncock passt de bal in één keer door. O`Hagan is nu in balbezit. O`Hagan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is D`Auria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Earl is nu in balbezit. Earl passt de bal met de wreef. O`Hagan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hagan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Town FC - Composed Horses 1:0

73e minuut.
Penncock rent richting de bal. O`Hagan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Hagan met een sublieme pass. Amplett is nu in balbezit. Amplett draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

77e minuut.
Busby bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle probeert naar een medespeler te passen. D`Auria rent richting de bal. D`Auria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff Town FC - Composed Horses 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Town FC 43%, Composed Horses 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff Town FC - Composed Horses 1:1