Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Munchenbadback Thrilling Foxes
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Morgan met de inworp. Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Courteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Underwood verovert de bal door een tackle van achteren. Underwood geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Underwood met een sublieme pass. Rendall bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe onderschept slim de pass. Jarvis is nu in balbezit. Jarvis haalt uit met een fantastische trap. Buttery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgan geeft de bal voor. Cowles geeft een hoge lob. Beaufort bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 1:0

27e minuut.
Cowles verovert de bal door een tackle van achteren. Underwood geeft de bal voor. Cowles probeert de bal aan de voet te houden. Rendall is nu in balbezit. Rendall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Trew rent richting de bal. Trew passt de bal zonder na te denken. Hedgkins rent richting de bal. Rendall verovert de bal door een tackle van achteren. Rendall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Munchenbadback 45%, Thrilling Foxes 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 1:1

51e minuut.
Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe speelt de bal door. Beaufort rent richting de bal. Beaufort schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 2:1

52e minuut.
Buttery rent richting de bal. Buttery probeert naar een medespeler te passen. Underwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort verovert de bal door een tackle van achteren. Beaufort draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cowles kopt de bal weg. Klungelig pakt Willets de bal. Beaufort rent richting de bal. Beaufort schiet op doel. Cossens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 3:1

66e minuut.
Buttery passt de bal in één keer door. Cotton rent richting de bal. Maxfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maxfield krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Proctor probeert de bal met de borst te controleren. Rendall bereikt de bal nog maar net als eerste. Rendall haalt uit met een fantastische trap. Hedgkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buttery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 3:2

71e minuut.
Willets geeft een hoge lob. Inworp. Cowles met een snelle inworp. Buttery is nu in balbezit. Buttery geeft een lange en hoge pass. Paal!

72e minuut.
Willets geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cowles met een snelle inworp. Buttery geeft een hoge lob. Gee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cowles geeft de bal voor. Coupe is nu in balbezit. Trew schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trew krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Morgan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cowles met een snelle inworp. Buttery bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 4:2

81e minuut.
Cowles rent richting de bal. Cowles geeft de bal voor. Willets kopt de bal weg. Buttery is nu in balbezit. Buttery draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Munchenbadback 32%, Thrilling Foxes 68%.
Borussia Munchenbadback - Thrilling Foxes 4:2