Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Maniacs karoxg@gmali.com
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Dixon passt de bal met de wreef. Baynon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baynon probeert naar een medespeler te passen. Earnshaw rent richting de bal. Earnshaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - karoxg@gmali.com 0:1

7e minuut.
Duffy passt de bal met de wreef. Seymour bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Duffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy haalt uit met een fantastische trap. Martin met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Duffy onderschept slim de pass. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Earnshaw is nu in balbezit. Earnshaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dixon kopt de bal weg. Martin probeert de bal met de borst te controleren. Martin met een sublieme pass. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Orchard geeft een hoge lob. Woodyat rent richting de bal. Duffy onderschept slim de pass. Earnshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wiseman is nu in balbezit. Seymour is nu in balbezit. Wiseman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seymour raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Seymour kan niet meer verder spelen. Fothergill komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Woodyat bereikt de bal nog maar net als eerste. Orchard verovert de bal door een tackle van achteren. Orchard probeert naar een medespeler te passen. Earnshaw rent richting de bal. Earnshaw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duffy heeft problemen om de bal te vangen. Earnshaw rent richting de bal. Duffy rent richting de bal. Duffy schiet op doel. Hidle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - karoxg@gmali.com 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 63%, karoxg@gmali.com 37%.
Mighty Maniacs - karoxg@gmali.com 0:2

46e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon passt de bal in één keer door. Crowther bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Woodyat heeft problemen om de bal te vangen. Orchard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodyat. Woodyat krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Fothergill passt de bal in één keer door. Yarnold rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bowen. Bowen krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Duffy rent richting de bal. Earnshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Baynon onderschept slim de pass. Baynon geeft een lange en hoge pass. Orchard kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 56%, karoxg@gmali.com 44%.
Mighty Maniacs - karoxg@gmali.com 0:2