Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchanting Swifts Composed Horses
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Niedzwiedzki met een sublieme pass. Aizewood probeert de bal met de borst te controleren. Aizewood speelt de bal door. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Boyle onderschept slim de pass. Boyle geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Vuglt de bal. Smart rent richting de bal. Smart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Swifts - Composed Horses 0:1

11e minuut.
Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle onderschept slim de pass. Groves is nu in balbezit. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Boyle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. D`Auria komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Norton onderschept slim de pass. Brookes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookes geeft de bal voor. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Swifts - Composed Horses 0:2

20e minuut.
Rowe kopt de bal weg. Grove rent richting de bal. Grove geeft de bal voor. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grove geeft een lange en hoge pass. Mardon kopt de bal weg. Brookes heeft problemen om de bal te vangen. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Brookes bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookes passt de bal in één keer door. Earl heeft problemen om de bal te vangen. Boulton rent richting de bal. Boulton geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Groves passt de bal met de wreef. Mounty rent richting de bal. Mounty geeft een hoge lob. Edmunds is nu in balbezit. Edmunds schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Swifts 51%, Composed Horses 49%.
Enchanting Swifts - Composed Horses 0:2

73e minuut.
Mardon is nu in balbezit. Mardon passt de bal in één keer door. Daar is Rowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edmunds rent richting de bal. Edmunds haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Edmunds zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aizewood rent richting de bal. Aizewood passt de bal in één keer door. Clarke is nu in balbezit. Clarke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchanting Swifts - Composed Horses 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchanting Swifts 37%, Composed Horses 63%.
Enchanting Swifts - Composed Horses 1:2