Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ungainly Sharks Cardiff Town FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Barnes met een sublieme pass. Mounty probeert naar een medespeler te passen. O`Hagan rent richting de bal. O`Hagan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Righton rent richting de bal. Blower verovert de bal door een tackle van achteren. Blower met een sublieme pass. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Righton de bal. O`Hagan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Hagan probeert naar een medespeler te passen. Amplett rent richting de bal. Amplett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Amplett heeft problemen om de bal te vangen. O`Hagan rent richting de bal. O`Hagan met een sublieme pass. Bryant bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryant geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Collley verovert de bal door een tackle van achteren. Barnes rent richting de bal. Barnes met een sublieme pass. Amplett bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett schiet op doel. Parfitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 65%, Cardiff Town FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ungainly Sharks - Cardiff Town FC 0:0

46e minuut.
Breslin is nu in balbezit. Breslin geeft een lange en hoge pass. Righton kopt de bal weg. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Horton geeft een hoge lob. Delahunty bereikt de bal nog maar net als eerste. Delahunty geeft een hoge lob. Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Letheran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mounty kopt de bal weg. Amplett rent richting de bal. Collley bereikt de bal nog maar net als eerste. Amplett verovert de bal door een tackle van achteren. Amplett schiet op doel. Parfitt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 48%, Cardiff Town FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ungainly Sharks - Cardiff Town FC 0:0