Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karoxg@gmali.com Borussia Munchenbadback
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Duffy passt de bal zonder na te denken. Earnshaw rent richting de bal. Coupe rent richting de bal. Earnshaw verovert de bal door een tackle van achteren. Earnshaw schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Coupe onderschept slim de pass. Duffy rent richting de bal. Duffy speelt de bal door. Earnshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Cowles rent richting de bal. Cowles geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yarnold de bal. Beaufort rent richting de bal. Beaufort draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Seymour passt de bal zonder na te denken. Sheath bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw onderschept slim de pass. Earnshaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Yarnold probeert naar een medespeler te passen. Coupe rent richting de bal. Coupe passt de bal met de wreef. Beaufort rent richting de bal. Beaufort draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karoxg@gmali.com 63%, Borussia Munchenbadback 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karoxg@gmali.com - Borussia Munchenbadback 0:0

51e minuut.
Baynham geeft een hoge lob. Courteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort is nu in balbezit. Beaufort haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
karoxg@gmali.com - Borussia Munchenbadback 0:1

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Seymour de bal onder controle te krijgen. Yarnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Coupe verovert de bal door een tackle van achteren. Buttery bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttery schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Coupe is nu in balbezit. Yarnold onderschept slim de pass. Yarnold met een sublieme pass. Earnshaw is nu in balbezit. Earnshaw haalt uit met een fantastische trap. Buttery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
karoxg@gmali.com - Borussia Munchenbadback 1:1

67e minuut.
Courteen passt de bal zonder na te denken. Cowles rent richting de bal. Cowles geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Easter de bal onder controle te krijgen. Beaufort springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
karoxg@gmali.com - Borussia Munchenbadback 1:2

78e minuut.
Beaufort is nu in balbezit. Buttery rent richting de bal. Yarnold verovert de bal door een tackle van achteren. Beaufort bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Buttery passt de bal in één keer door. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy geeft een lange en hoge pass. Earnshaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Earnshaw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karoxg@gmali.com 53%, Borussia Munchenbadback 47%.
karoxg@gmali.com - Borussia Munchenbadback 1:2