Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Munchenbadback Enchanting Swifts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


43e minuut.
Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coupe rent richting de bal. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Aizewood is nu in balbezit. Aizewood haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Mounty geeft een lange en hoge pass. Beaufort bereikt de bal nog maar net als eerste. Trueman begaat een overtreding. Trueman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Munchenbadback 68%, Enchanting Swifts 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Munchenbadback - Enchanting Swifts 0:0

58e minuut.
Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttery verovert de bal door een tackle van achteren. Buttery probeert naar een medespeler te passen. Beaufort bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufort haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Aizewood geeft de bal voor. Klungelig pakt Edmunds de bal. Sheath bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mounty kopt de bal weg. Klungelig pakt Courteen de bal. Aizewood onderschept slim de pass. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Buttery passt de bal met de wreef. Beaufort is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van De Vuglt ... Strafschop! Beaufort raakt geblesseerd tijdens het duel. Buttery neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Aizewood met een sublieme pass. Clarke is nu in balbezit. Coupe bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke draait met de bal, schiet en ... Buttery bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Edmunds zal de hoekschop nemen. Mounty rent richting de bal. Aizewood rent richting de bal. Aizewood draait met de bal, schiet en ... Buttery probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Munchenbadback - Enchanting Swifts 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Munchenbadback 50%, Enchanting Swifts 50%.
Borussia Munchenbadback - Enchanting Swifts 0:1