Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
karoxg@gmali.com Composed Horses
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Orchard kopt de bal weg. Daar is Boyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yarnold rent richting de bal. Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle haalt uit met een fantastische trap. Foight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Seymour heeft problemen om de bal te vangen. Boyle is nu in balbezit. Seymour bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle verovert de bal door een tackle van achteren. Boyle geeft een lange en hoge pass. Foight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Boulton geeft een hoge lob. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Seymour begaat een overtreding. Seymour krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Richard passt de bal met de wreef. Daar is Rowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orchard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orchard krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Richard passt de bal met de wreef. D`Auria rent richting de bal. D`Auria geeft een hoge lob. Boyle controleert de bal met de borst. Boyle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Seymour onderschept slim de pass. Yarnold is nu in balbezit. Yarnold passt de bal zonder na te denken. Batts is nu in balbezit. Batts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karoxg@gmali.com 59%, Composed Horses 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karoxg@gmali.com - Composed Horses 0:0

51e minuut.
Duffy kopt de bal weg. Daar is Batts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norton rent richting de bal. Batts onderschept slim de pass. Batts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
karoxg@gmali.com - Composed Horses 1:0

86e minuut.
Richard is nu in balbezit. Richard geeft een lange en hoge pass. Smart bereikt de bal nog maar net als eerste. Smart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
karoxg@gmali.com - Composed Horses 1:1

90e minuut.
Boyle geeft een lange en hoge pass. Easter speelt de bal door. Gubb is nu in balbezit. Gubb schiet op doel. Na een snelle pass probeert Nevill de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: karoxg@gmali.com 56%, Composed Horses 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
karoxg@gmali.com - Composed Horses 1:1