Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mighty Maniacs Enchanting Swifts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Laffan met een sublieme pass. Bowen rent richting de bal. Bowen passt de bal in één keer door. Skelly is nu in balbezit. Skelly draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niedzwiedzki probeert naar een medespeler te passen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizewood rent richting de bal. Aizewood schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bowen rent richting de bal. Bowen geeft de bal voor. Schepple met een sublieme pass. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen schiet op doel. De bal raakt de paal. Niedzwiedzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - Enchanting Swifts 1:0

30e minuut.
Laffan heeft problemen om de bal te vangen. Laffan geeft een hoge lob. Skelly rent richting de bal. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - Enchanting Swifts 2:0

34e minuut.
Bowen rent richting de bal. Bowen passt de bal in één keer door. Howell rent richting de bal. Skelly onderschept slim de pass. Skelly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 41%, Enchanting Swifts 59%.
Mighty Maniacs - Enchanting Swifts 2:0

51e minuut.
De Vuglt rent richting de bal. Skelly verovert de bal door een tackle van achteren. Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - Enchanting Swifts 3:0

56e minuut.
Laffan geeft een lange en hoge pass. Skelly is nu in balbezit. Grove bereikt de bal nog maar net als eerste. Skelly verovert de bal door een tackle van achteren. Skelly schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Groves bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen verovert de bal door een tackle van achteren. Bowen passt de bal zonder na te denken. Skelly is nu in balbezit. Skelly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mighty Maniacs - Enchanting Swifts 4:0

87e minuut.
Edmunds passt de bal met de wreef. Grove rent richting de bal. Bowen begaat een overtreding. Grove raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grove kan niet meer verder spelen. Wharthon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mighty Maniacs 40%, Enchanting Swifts 60%.
Mighty Maniacs - Enchanting Swifts 4:0