Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ungainly Sharks karoxg@gmali.com
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Breslin met een sublieme pass. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarnold is nu in balbezit. Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris geeft de bal voor. Foight probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Yarnold onderschept slim de pass. Yarnold speelt de bal door. Batts rent richting de bal. Daar is Batts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevill probeert naar een medespeler te passen. Righton rent richting de bal. Righton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevill onderschept slim de pass. Nevill geeft een lange en hoge pass. Batts rent richting de bal. Batts haalt uit met een fantastische trap. Parfitt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Letheran heeft problemen om de bal te vangen. Morris rent richting de bal. Yarnold is nu in balbezit. Morris onderschept slim de pass. Morris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy probeert naar een medespeler te passen. Batts is nu in balbezit. Batts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ungainly Sharks - karoxg@gmali.com 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 41%, karoxg@gmali.com 59%.
Ungainly Sharks - karoxg@gmali.com 0:1

46e minuut.
Batts verovert de bal door een tackle van achteren. Batts passt de bal met de wreef. Yarnold rent richting de bal. Letheran verovert de bal door een tackle van achteren. Letheran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Morris onderschept slim de pass. Morris speelt de bal door. Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Letheran haalt uit met een fantastische trap. Foight maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ungainly Sharks - karoxg@gmali.com 1:1

68e minuut.
Barnes met de inworp. Breslin heeft problemen om de bal te vangen. Breslin geeft de bal voor. Letheran bereikt de bal nog maar net als eerste. Letheran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ungainly Sharks - karoxg@gmali.com 2:1

75e minuut.
Righton met een sublieme pass. Letheran rent richting de bal. Easter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Letheran roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Letheran kan niet meer verder spelen. Kenworthy komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Nevill probeert naar een medespeler te passen. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris probeert naar een medespeler te passen. Kenworthy heeft problemen om de bal te vangen. Kenworthy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ungainly Sharks - karoxg@gmali.com 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ungainly Sharks 44%, karoxg@gmali.com 56%.
Ungainly Sharks - karoxg@gmali.com 3:1