Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tdjdjfu sandfields
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


36e minuut.
Daar is Harvey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birt is nu in balbezit. Birt probeert naar een medespeler te passen. Dawkins rent richting de bal. Dawkins geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Birt met een sublieme pass. Harvey rent richting de bal. Harvey met een sublieme pass. Coates is nu in balbezit. Coates schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ablert passt de bal in één keer door. Gierke is nu in balbezit. Gierke passt de bal in één keer door. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tdjdjfu - sandfields 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdjdjfu 65%, sandfields 35%.
tdjdjfu - sandfields 1:0

48e minuut.
Yarworth probeert de bal met de borst te controleren. Taroni rent richting de bal. Taroni probeert naar een medespeler te passen. Gierke is nu in balbezit. Gierke geeft een lange en hoge pass. Pembridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pembridge probeert naar een medespeler te passen. Fletcher kopt de bal weg. Hewitt rent richting de bal. Hewitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tdjdjfu - sandfields 1:1

71e minuut.
Dubberly probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wright, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birt verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hewitt is nu in balbezit. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tdjdjfu - sandfields 1:2

84e minuut.
Wright rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birt. Wright raakt geblesseerd tijdens het duel. Wright met een snel genomen vrije trap. Harvey heeft problemen om de bal te vangen. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dubberly geeft de bal voor. Birt kopt de bal weg. Hewitt rent richting de bal. Hewitt schiet op doel. Hudson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tdjdjfu - sandfields 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdjdjfu 54%, sandfields 46%.
tdjdjfu - sandfields 1:3