Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragons lair Outlandish Birds
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.9
hopeless Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Beddy rent richting de bal. Furney onderschept slim de pass. Furney speelt de bal door. Nelmes rent richting de bal. Nelmes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Toye geeft een lange en hoge pass. Harper heeft problemen om de bal te vangen. Carrigan rent richting de bal. Harper onderschept slim de pass. Harper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Crump geeft de bal voor. Inworp. Rowbotham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Beddy draait met de bal, schiet en ... Hamer bokst de bal weg.

19e minuut.
Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye passt de bal zonder na te denken. Gardner is nu in balbezit. Nelmes verovert de bal door een tackle van achteren. Nelmes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
King is nu in balbezit. Golding is nu in balbezit. Golding geeft de bal voor. O`Gorman bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gorman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Toye probeert naar een medespeler te passen. Greening bereikt de bal nog maar net als eerste. Greening geeft de bal voor. Hyam rent richting de bal. Hyam passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 40%, Outlandish Birds 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dragons lair - Outlandish Birds 0:0

50e minuut.
Beddy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Greening. Beddy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beddy komt bij de bal en schiet. Elcox probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bellamy zal de hoekschop nemen. Daar is Furney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Beddy draait met de bal, schiet en ... Carrigan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Elcox is nu in balbezit. Elcox geeft een lange en hoge pass. King heeft problemen om de bal te vangen. O`Gorman bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gorman draait met de bal, schiet en ... Hulbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Furney bereikt de bal nog maar net als eerste. Furney passt de bal met de wreef. Cable bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Gorman verovert de bal door een tackle van achteren. O`Gorman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - Outlandish Birds 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 30%, Outlandish Birds 70%.
dragons lair - Outlandish Birds 1:0