Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandfields Outlandish Birds
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Daar is Timms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wharthon onderschept slim de pass. Wharthon speelt de bal door. Hewitt rent richting de bal. Hewitt schiet op doel. Hulbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gardner probeert naar een medespeler te passen. Pratten bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker rent richting de bal. Pratten verovert de bal door een tackle van achteren. Pratten haalt uit met een fantastische trap. Pembridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pratten maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cable passt de bal met de wreef. Timms heeft problemen om de bal te vangen. Timms speelt de bal door. Pratten rent richting de bal. Pratten haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Beddy rent richting de bal. Birt onderschept slim de pass. Gardner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardner krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hulbert trapt de bal weg. Birt kopt de bal weg. Herbert heeft problemen om de bal te vangen. Hewitt rent richting de bal. Hewitt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Gardner is nu in balbezit. Gardner passt de bal zonder na te denken. Nuell rent richting de bal. Pratten is nu in balbezit. Pratten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Gardner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wharthon onderschept slim de pass. Wharthon met een sublieme pass. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 33%, Outlandish Birds 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sandfields - Outlandish Birds 0:0

52e minuut.
Bellamy is nu in balbezit. Bellamy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yarworth de bal onder controle te krijgen. Pratten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten haalt uit met een fantastische trap. Pembridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 42%, Outlandish Birds 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sandfields - Outlandish Birds 0:0