Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragons lair tdjdjfu
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Golding passt de bal met de wreef. Parry bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding begaat een overtreding. Golding krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Miles geeft een hoge lob. Inworp. Golding zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Furney bereikt de bal nog maar net als eerste. Furney passt de bal met de wreef. Wright rent richting de bal. O`Gorman verovert de bal door een tackle van achteren. O`Gorman draait met de bal, schiet en ... Hudson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Carrigan geeft een hoge lob. Inworp. Bromage zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taroni is nu in balbezit. Taroni geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Elcox is nu in balbezit. Elcox geeft een lange en hoge pass. Daar is Coates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bromage is nu in balbezit. Bromage geeft een lange en hoge pass. Hamer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
O`Gorman rent richting de bal. O`Gorman passt de bal zonder na te denken. Nelmes rent richting de bal. Nelmes schiet op doel. Hudson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - tdjdjfu 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 49%, tdjdjfu 51%.
dragons lair - tdjdjfu 1:0

54e minuut.
Golding rent richting de bal. Golding probeert naar een medespeler te passen. Nelmes is nu in balbezit. O`Gorman is nu in balbezit. O`Gorman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - tdjdjfu 2:0

68e minuut.
O`Gorman passt de bal in één keer door. Hyam is nu in balbezit. Hyam passt de bal in één keer door. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes draait met de bal, schiet en ... Hudson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Crump geeft een hoge lob. Parry is nu in balbezit. Parry geeft een lange en hoge pass. Coates bereikt de bal nog maar net als eerste. Coates schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Greening rent richting de bal. Greening passt de bal in één keer door. O`Gorman rent richting de bal. Nelmes rent richting de bal. Nelmes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 51%, tdjdjfu 49%.
dragons lair - tdjdjfu 2:0