Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandfields dragons lair
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmes onderschept slim de pass. Nelmes speelt de bal door. O`Gorman rent richting de bal. O`Gorman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Hewitt rent richting de bal. Fletcher rent richting de bal. Hewitt is nu in balbezit. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Harvey geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lawlor met de inworp. Nelmes rent richting de bal. Nelmes geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Yarworth verovert de bal door een tackle van achteren. Yarworth probeert naar een medespeler te passen. Greening is nu in balbezit. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Greening onderschept slim de pass. Greening probeert naar een medespeler te passen. Elcox rent richting de bal. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher draait met de bal, schiet en ... Hamer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 49%, dragons lair 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sandfields - dragons lair 0:0

54e minuut.
Elcox geeft een lange en hoge pass. Inworp. D`Auria met de inworp. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Walker is nu in balbezit. Walker passt de bal met de wreef. Birt controleert de bal met de borst. Nelmes onderschept slim de pass. Nelmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Crump geeft de bal voor. Inworp. Dawkins met de inworp. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 39%, dragons lair 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sandfields - dragons lair 0:0