Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragons lair sandfields
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Doeltrap. Hamer trapt de bal weg. Birt kopt de bal weg. Wharthon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharthon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wharthon rent richting de bal. Hewitt is nu in balbezit. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
D`Auria geeft een hoge lob. Dawkins kopt de bal weg. Klungelig pakt Wharthon de bal. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - sandfields 0:1

11e minuut.
Hardman geeft de bal voor. Birt bereikt de bal nog maar net als eerste. Furney maakt een afschuwelijke overtreding. Furney krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Birt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yarworth met een snel genomen vrije trap. Hewitt kopt de bal weg. Klungelig pakt Crump de bal. Wharthon is nu in balbezit. Wharthon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
D`Auria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wharthon is nu in balbezit. Met opzet legt Elcox zijn tegenspeler op de grond. Elcox is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Nelmes rent richting de bal. Yarworth rent richting de bal. Nelmes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nelmes krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Harvey met een snelle inworp. Dawkins geeft een hoge lob. Hewitt heeft problemen om de bal te vangen. Wharthon is nu in balbezit. Wharthon schiet op doel. Hamer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - sandfields 0:2

19e minuut.
Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Greening verovert de bal door een tackle van achteren. Greening passt de bal in één keer door. Boulton rent richting de bal. Boulton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Wharthon schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Hamer trapt de bal weg van het doel. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes schiet op doel. Pembridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Daar is Edmunds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawkins passt de bal met de wreef. Wharthon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharthon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Furney bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharthon verovert de bal door een tackle van achteren. Wharthon speelt de bal door. Hewitt rent richting de bal. Hewitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - sandfields 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 75%, sandfields 25%.
dragons lair - sandfields 0:3

47e minuut.
Dubberly geeft een lange en hoge pass. D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Auria speelt de bal door. Hewitt rent richting de bal. Hewitt haalt uit met een fantastische trap. Hamer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Birt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Golding met de inworp. Nelmes heeft problemen om de bal te vangen. Nelmes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 47%, sandfields 53%.
dragons lair - sandfields 0:3