Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS XI sandfields
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Harvey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal in één keer door. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Devonold speelt de bal door. Klungelig pakt Fisher de bal. Fletcher rent richting de bal. Fletcher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Walker geeft een hoge lob. Dawkins is nu in balbezit. Dawkins speelt de bal door. Hewitt is nu in balbezit. Hewitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonold legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fletcher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fletcher neemt zijn aanloop. Oster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS XI - sandfields 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Yarworth de bal. Yarworth passt de bal met de wreef. Birt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanley verovert de bal door een tackle van achteren. Hanley haalt uit met een fantastische trap. Pembridge bokst de bal weg.

28e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Hanley is nu in balbezit. Nuell verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher is nu in balbezit. Fisher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS XI - sandfields 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS XI 57%, sandfields 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS XI - sandfields 1:1

63e minuut.
Dawkins met een sublieme pass. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalf is nu in balbezit. Hewitt verovert de bal door een tackle van achteren. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS XI - sandfields 1:2

72e minuut.
Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hewitt. Hewitt krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Yarworth rent richting de bal. Yarworth passt de bal in één keer door. Birt speelt de bal door. Fletcher rent richting de bal. Fletcher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS XI 49%, sandfields 51%.
AS XI - sandfields 1:2