Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandfields AS XI
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
D`Auria passt de bal zonder na te denken. Hewitt rent richting de bal. Hewitt probeert naar een medespeler te passen. Wharthon controleert de bal met de borst. Wharthon schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - AS XI 1:0

5e minuut.
Harvey rent richting de bal. Birt bereikt de bal nog maar net als eerste. Birt geeft een lange en hoge pass. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nuell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holden met de inworp. Fisher is nu in balbezit. Fisher geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Devonold geeft een hoge lob. Inworp. Dawkins met de inworp. Wharthon rent richting de bal. Wharthon schiet op doel. Oster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - AS XI 2:0

20e minuut.
Hewitt rent richting de bal. Devonold bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt rent richting de bal. Wharthon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharthon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - AS XI 3:0

32e minuut.
Birt probeert de bal met de borst te controleren. Birt speelt de bal door. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - AS XI 4:0

40e minuut.
Pembridge trapt de bal weg van het doel. Wharthon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Swarbrick. Swarbrick krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 28%, AS XI 72%.
sandfields - AS XI 4:0

54e minuut.
Harvey rent richting de bal. Harvey geeft een lange en hoge pass. Marcer rent richting de bal. Hewitt onderschept slim de pass. Hewitt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Birt speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal in één keer door. Hanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fisher is nu in balbezit. Yarworth onderschept slim de pass. Yarworth passt de bal zonder na te denken. D`Auria bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Auria haalt uit met een fantastische trap. Oster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Dubberly geeft een hoge lob. D`Auria is nu in balbezit. D`Auria passt de bal in één keer door. Wharthon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wharthon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - AS XI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 32%, AS XI 68%.
sandfields - AS XI 5:0