Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tdjdjfu لللتبببللابب
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 15.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


15e minuut.
Taroni rent richting de bal. Taroni met een sublieme pass. Coates is nu in balbezit. Coates draait met de bal, schiet en ... Mackworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tdjdjfu - لللتبببللابب 1:0

26e minuut.
Bromage is nu in balbezit. Bromage geeft de bal voor. Ablert is nu in balbezit. Taroni rent richting de bal. Taroni draait met de bal, schiet en ... Mackworth bokst de bal weg. Mackworth met een sublieme pass. Ablert is nu in balbezit. Taroni is nu in balbezit. Taroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Radford verovert de bal door een tackle van achteren. Radford speelt de bal door. Attwell rent richting de bal. Attwell draait met de bal, schiet en ... Miles heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdjdjfu 41%, لللتبببللابب 59%.
tdjdjfu - لللتبببللابب 1:0

51e minuut.
Ablert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Watkin geeft een hoge lob. Paal!

83e minuut.
Ablert is nu in balbezit. Radford verovert de bal door een tackle van achteren. Radford speelt de bal door. Attwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Attwell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tdjdjfu - لللتبببللابب 1:1

86e minuut.
Hodge met een sublieme pass. Radford bereikt de bal nog maar net als eerste. Radford passt de bal zonder na te denken. Attwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Attwell haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
tdjdjfu - لللتبببللابب 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tdjdjfu 53%, لللتبببللابب 47%.
tdjdjfu - لللتبببللابب 1:2