Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
potato heads fc dragons lair
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Maxfield geeft de bal voor. Furney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cadette rent richting de bal. Boulton onderschept slim de pass. Boulton draait met de bal, schiet en ... Williams bokst de bal weg. Williams speelt de bal door. Elcox kopt de bal weg. Hyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyam geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Williams met een sublieme pass. Adkin heeft problemen om de bal te vangen. Elcox is nu in balbezit. Adkin onderschept slim de pass. Adkin schiet op doel. Hamer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nelmes passt de bal zonder na te denken. Shrimpton rent richting de bal. Boulton verovert de bal door een tackle van achteren. Boulton draait met de bal, schiet en ... Williams probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
potato heads fc - dragons lair 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stembridge met de inworp. Ablert heeft problemen om de bal te vangen. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
potato heads fc - dragons lair 0:2

17e minuut.
Maxfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmes verovert de bal door een tackle van achteren. Maxfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maxfield krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stembridge probeert naar een medespeler te passen. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes passt de bal met de wreef. Boulton rent richting de bal. Boulton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stembridge geeft een lange en hoge pass. Daar is Crump, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adkin is nu in balbezit. Adkin haalt uit met een fantastische trap. Crump probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
potato heads fc - dragons lair 1:2

44e minuut.
Crump geeft een lange en hoge pass. Cadette rent richting de bal. Met opzet legt Golding zijn tegenspeler op de grond. Golding krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potato heads fc 54%, dragons lair 46%.
potato heads fc - dragons lair 1:2

65e minuut.
Adkin met een sublieme pass. Yorath bereikt de bal nog maar net als eerste. Crump rent richting de bal. Adkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Maxfield is nu in balbezit. Maxfield passt de bal in één keer door. Yorath bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkin is nu in balbezit. Adkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hamer trapt de bal weg van het doel. Stembridge rent richting de bal. Stembridge speelt de bal door. Yorath rent richting de bal. Yorath schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Hamer trapt de bal weg van het doel. Stembridge rent richting de bal. Stembridge speelt de bal door. Yorath is nu in balbezit. Yorath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Maxfield is nu in balbezit. Nelmes onderschept slim de pass. Boulton is nu in balbezit. Nelmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: potato heads fc 51%, dragons lair 49%.
potato heads fc - dragons lair 1:2