Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sandfields لللتبببللابب
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
6 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Yarworth probeert naar een medespeler te passen. Hewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewitt onderschept slim de pass. Hewitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Schepple is nu in balbezit. Schepple geeft een lange en hoge pass. Attwell is nu in balbezit. Attwell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Amplett is nu in balbezit. Amplett passt de bal zonder na te denken. Attwell rent richting de bal. Attwell haalt uit met een fantastische trap. Pembridge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - لللتبببللابب 0:1

45e minuut.
Birt is nu in balbezit. Attwell onderschept slim de pass. Nuell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuell krijgt een gele kaart. Attwell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radford legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pembridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 51%, لللتبببللابب 49%.
sandfields - لللتبببللابب 0:1

61e minuut.
Radford rent richting de bal. Radford met een sublieme pass. Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal met de wreef. Pembridge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - لللتبببللابب 0:2

76e minuut.
Hullin geeft een lange en hoge pass. Dubberly kopt de bal weg. Daar is Lodge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hewitt rent richting de bal. Hewitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sandfields - لللتبببللابب 1:2

90e minuut.
Tuft met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Auria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sandfields 32%, لللتبببللابب 68%.
sandfields - لللتبببللابب 1:2