Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragons lair Spectacular Swifts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Nelmes rent richting de bal. Nelmes passt de bal met de wreef. Boulton is nu in balbezit. Boulton haalt uit met een fantastische trap. Dyke onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Golding zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Elcox de bal. Boulton rent richting de bal. Boulton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Furney kopt de bal weg. Nelmes heeft problemen om de bal te vangen. Boulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - Spectacular Swifts 1:0

21e minuut.
Nelmes onderschept slim de pass. Gwilliams bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmes begaat een overtreding. Nelmes krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Burris bereikt de bal nog maar net als eerste. Burris geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gwilliams de bal. Knill bereikt de bal nog maar net als eerste. Knill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Carrigan trapt de bal weg. Nelmes kopt de bal weg. Hames rent richting de bal. Boulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton schiet op doel. Attwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Nelmes rent richting de bal. Nelmes geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dean de bal onder controle te krijgen. Boulton is nu in balbezit. Boulton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - Spectacular Swifts 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 44%, Spectacular Swifts 56%.
dragons lair - Spectacular Swifts 2:0

49e minuut.
Dean is nu in balbezit. Nelmes verovert de bal door een tackle van achteren. Nelmes met een sublieme pass. Boulton rent richting de bal. Boulton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - Spectacular Swifts 3:0

54e minuut.
Klungelig pakt Farmer de bal. Hyam rent richting de bal. Dean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dean is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hyam raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Hames geeft de bal voor. Knill rent richting de bal. Carrigan verovert de bal door een tackle van achteren. Brewer verovert de bal door een tackle van achteren. Brewer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 38%, Spectacular Swifts 62%.
dragons lair - Spectacular Swifts 3:0