Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Swifts dragons lair
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Dean is nu in balbezit. Nelmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmes passt de bal in één keer door. Hardman is nu in balbezit. Hardman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Greening met een sublieme pass. Hardman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Farmer zijn tegenspeler op de grond. Farmer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hardman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Attwell met een sublieme pass. Hardman kopt de bal weg. Nelmes probeert naar een medespeler te passen. Boulton rent richting de bal. Boulton schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Brewer draait met de bal, schiet en ... Greening probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knill is nu in balbezit. Knill schiet op doel. Hamer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Carrigan trapt de bal weg. Nelmes kopt de bal weg. Hames is nu in balbezit. Boulton onderschept slim de pass. Boulton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dean kopt de bal weg. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Brewer verovert de bal door een tackle van achteren. Knill rent richting de bal. Knill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Golding geeft een lange en hoge pass. Boulton controleert de bal met de borst. Dean rent richting de bal. Boulton onderschept slim de pass. Boulton haalt uit met een fantastische trap. Attwell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Swifts - dragons lair 0:1

40e minuut.
Hardman rent richting de bal. Inworp. Dean met een snelle inworp. Boulton rent richting de bal. Boulton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Swifts 50%, dragons lair 50%.
Spectacular Swifts - dragons lair 0:1

58e minuut.
Daar is Edmunds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edmunds met een sublieme pass. Klungelig pakt Elcox de bal. Knill is nu in balbezit. Knill haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spectacular Swifts - dragons lair 1:1

73e minuut.
Nelmes passt de bal zonder na te denken. Crump bereikt de bal nog maar net als eerste. Knill onderschept slim de pass. Brewer rent richting de bal. Brewer draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Lawlor probeert naar een medespeler te passen. Nelmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyke is nu in balbezit. Nelmes verovert de bal door een tackle van achteren. Nelmes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hames geeft een lange en hoge pass. Burris kopt de bal weg. Carrigan probeert de bal aan de voet te houden. Knill is nu in balbezit. Knill draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Swifts 40%, dragons lair 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spectacular Swifts - dragons lair 1:1