Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS XI Outlandish Birds
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Hanley bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilling onderschept slim de pass. Tilling speelt de bal door. Rowbotham is nu in balbezit. Rowbotham geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Galindo is nu in balbezit. King onderschept slim de pass. King geeft een hoge lob. Pratten rent richting de bal. Pratten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS XI - Outlandish Birds 0:1

8e minuut.
Cable bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanley verovert de bal door een tackle van achteren. Gardner maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gardner naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Duncan heeft problemen om de bal te vangen. Toye rent richting de bal. Toye met een sublieme pass. Beddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Beddy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS XI - Outlandish Birds 0:2

22e minuut.
Metcalf trapt de bal weg van het doel. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toye krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hanley passt de bal zonder na te denken. Galindo rent richting de bal. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS XI 49%, Outlandish Birds 51%.
AS XI - Outlandish Birds 0:2

48e minuut.
Devonold is nu in balbezit. Beddy bereikt de bal nog maar net als eerste. Devonold schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Devonold krijgt een gele kaart. Beddy roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Beddy kan niet meer verder spelen. Collins komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Galindo probeert de bal met de borst te controleren. Galindo speelt de bal door. Holden bereikt de bal nog maar net als eerste. Holden geeft een hoge lob. Fisher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS XI - Outlandish Birds 1:2

68e minuut.
Collins rent richting de bal. Pratten is nu in balbezit. Collins rent richting de bal. Collins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS XI - Outlandish Birds 1:3

74e minuut.
Holden rent richting de bal. Inworp. Bellamy met een snelle inworp. Klungelig pakt Collins de bal. Collins haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Duncan met een sublieme pass. Collins is nu in balbezit. Collins passt de bal zonder na te denken. Pratten rent richting de bal. Pratten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Collins probeert naar een medespeler te passen. Slatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten onderschept slim de pass. Pratten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS XI 62%, Outlandish Birds 38%.
AS XI - Outlandish Birds 1:3