Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dragons lair لللتبببللابب
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


18e minuut.
Schepple geeft een lange en hoge pass. Inworp. Golding met een snelle inworp. Nelmes heeft problemen om de bal te vangen. Nelmes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Watkin rent richting de bal. Watkin geeft een hoge lob. Edmunds heeft problemen om de bal te vangen. Attwell rent richting de bal. Attwell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Proctor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rickard komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Crump geeft de bal voor. Golding is nu in balbezit. Golding geeft een lange en hoge pass. Elcox rent richting de bal. Elcox schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - لللتبببللابب 1:0

41e minuut.
Attwell probeert naar een medespeler te passen. Lodge rent richting de bal. Lodge geeft een hoge lob. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Watkin met een sublieme pass. Radford rent richting de bal. Furney tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furney krijgt een gele kaart. Radford wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Radford kan niet meer verder spelen. Hunt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 47%, لللتبببللابب 53%.
dragons lair - لللتبببللابب 1:0

47e minuut.
Klungelig pakt Hodge de bal. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes passt de bal in één keer door. Boulton rent richting de bal. Boulton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Watkin passt de bal zonder na te denken. Hunt rent richting de bal. Attwell is nu in balbezit. Hunt rent richting de bal. Hunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dragons lair - لللتبببللابب 1:1

54e minuut.
Klungelig pakt Edmunds de bal. Hunt verovert de bal door een tackle van achteren. Attwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Attwell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - لللتبببللابب 1:2

62e minuut.
Nelmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenworthy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmes onderschept slim de pass. Nelmes haalt uit met een fantastische trap. Mackworth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dragons lair - لللتبببللابب 2:2

82e minuut.
Furney passt de bal zonder na te denken. Edmunds rent richting de bal. Met opzet legt Amplett zijn tegenspeler op de grond. Amplett krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mackworth probeert naar een medespeler te passen. Hunt rent richting de bal. Hunt passt de bal zonder na te denken. Attwell is nu in balbezit. Attwell draait met de bal, schiet en ... Hamer bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Schepple rent richting de bal. Furney verovert de bal door een tackle van achteren. Nelmes is nu in balbezit. Nelmes haalt uit met een fantastische trap. Mackworth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dragons lair - لللتبببللابب 3:2

90e minuut.
Nelmes geeft een hoge lob. Watkin kopt de bal weg. Furney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunt onderschept slim de pass. Hunt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dragons lair 43%, لللتبببللابب 57%.
dragons lair - لللتبببللابب 3:2