Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS XI dragons lair
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Devonold geeft een hoge lob. Fisher bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furney. Fisher roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fisher kan niet meer verder spelen. Ebdon komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Furney kopt de bal weg. Devonold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marcer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton onderschept slim de pass. Boulton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Slatter met een harde bal richting middenveld. Greening kopt de bal weg. Daar is Metcalf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

45e minuut.
Nelmes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Boulton de bal. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton onderschept slim de pass. Boulton schiet op doel. De bal raakt de paal. Oster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS XI 69%, dragons lair 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS XI - dragons lair 0:0

59e minuut.
Nelmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelmes geeft een hoge lob. Metcalf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulton draait met de bal, schiet en ... Paal!

79e minuut.
Carrigan geeft een hoge lob. Hyam kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Metcalf de bal onder controle te krijgen. Boulton rent richting de bal. Boulton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS XI 52%, dragons lair 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS XI - dragons lair 0:0