Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Outlandish Birds لللتبببللابب
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


17e minuut.
Mackworth trapt de bal weg van het doel. Timms kopt de bal weg. Daar is Hullin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pratten rent richting de bal. Pratten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Outlandish Birds - لللتبببللابب 1:0

23e minuut.
Bellamy met de inworp. Timms is nu in balbezit. Timms passt de bal met de wreef. Pratten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outlandish Birds 56%, لللتبببللابب 44%.
Outlandish Birds - لللتبببللابب 1:0

66e minuut.
Amplett met een snelle inworp. Radford probeert naar een medespeler te passen. Attwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Attwell draait met de bal, schiet en ... Hulbert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Outlandish Birds - لللتبببللابب 1:1

74e minuut.
Lodge trapt de bal weg van het doel. Radford is nu in balbezit. Radford passt de bal met de wreef. Attwell is nu in balbezit. Attwell draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Herbert speelt de bal door. Hodge is nu in balbezit. Hodge passt de bal in één keer door. Attwell is nu in balbezit. Attwell haalt uit met een fantastische trap. Hulbert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Outlandish Birds 59%, لللتبببللابب 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Outlandish Birds - لللتبببللابب 1:1