Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endless United Swansea City Ultras
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Pyrke geeft een lange en hoge pass. Gray rent richting de bal. Gray passt de bal in één keer door. Taroni rent richting de bal. Taroni draait met de bal, schiet en ... Pearse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Woodgate geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skelly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Power rent richting de bal. Power geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Crosby met een harde bal richting middenveld. Whitley heeft problemen om de bal te vangen. Power is nu in balbezit. Power haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crosby maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Endless United - Swansea City Ultras 0:1

19e minuut.
Power speelt de bal door. Hesketh is nu in balbezit. Woodgate is nu in balbezit. Hesketh onderschept slim de pass. Hesketh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gabbiadini rent richting de bal. Humphreys is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gabbiadini. Gabbiadini krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gray probeert de bal aan de voet te houden. Liles bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gray zijn tegenspeler op de grond. Gray krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endless United 64%, Swansea City Ultras 36%.
Endless United - Swansea City Ultras 0:1

51e minuut.
Pyrke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woodgate probeert naar een medespeler te passen. Hoskings geeft een lange en hoge pass. Gabbiadini rent richting de bal. Gabbiadini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Woodgate verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate passt de bal met de wreef. Humphreys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Endless United - Swansea City Ultras 1:1

69e minuut.
Hesketh is nu in balbezit. Power rent richting de bal. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Power onderschept slim de pass. Power draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Woodgate probeert naar een medespeler te passen. Gabbiadini is nu in balbezit. Gabbiadini met een sublieme pass. Klungelig pakt Taroni de bal. Taroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Woodgate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Crump komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Gabbiadini probeert naar een medespeler te passen. Taroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Davey bereikt de bal nog maar net als eerste. Taroni verovert de bal door een tackle van achteren. Taroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endless United 47%, Swansea City Ultras 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Endless United - Swansea City Ultras 1:1