Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apoz Utd Rhydypennau FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Marshall met een sublieme pass. Blacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovey verovert de bal door een tackle van achteren. Dovey haalt uit met een fantastische trap. O`Hagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apoz Utd - Rhydypennau FC 1:0

13e minuut.
Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutherford passt de bal met de wreef. Dubberley rent richting de bal. Warneford bereikt de bal nog maar net als eerste. Warneford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Copeman geeft een hoge lob. Warneford bereikt de bal nog maar net als eerste. Warneford passt de bal zonder na te denken. Hoare rent richting de bal. Hoare draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Copeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovey onderschept slim de pass. Collins is nu in balbezit. Dovey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dovey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Klungelig pakt Rutherford de bal. Warneford rent richting de bal. Warneford passt de bal zonder na te denken. Hoare is nu in balbezit. Hoare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Goodall probeert naar een medespeler te passen. Ryan is nu in balbezit. Ryan passt de bal met de wreef. Warneford rent richting de bal. Warneford schiet op doel. Greening bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilcox geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hoare springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Daar is Hedgkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
McGowan met een sublieme pass. Copeman is nu in balbezit. Ryan geeft de bal voor. Hoare rent richting de bal. Hoare schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apoz Utd 69%, Rhydypennau FC 31%.
Apoz Utd - Rhydypennau FC 1:0

53e minuut.
Klungelig pakt Hoare de bal. Dugmore verovert de bal door een tackle van achteren. Warneford is nu in balbezit. Hoare is nu in balbezit. Hoare haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Marshall rent richting de bal. Warneford verovert de bal door een tackle van achteren. Rutherford rent richting de bal. Warneford bereikt de bal nog maar net als eerste. Warneford haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Knott rent richting de bal. Knott geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dubberley met een snelle inworp. Welling geeft een lange en hoge pass. O`Hagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hoare bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoare geeft de bal voor. Dugmore is nu in balbezit. Warneford verovert de bal door een tackle van achteren. Warneford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apoz Utd - Rhydypennau FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apoz Utd 57%, Rhydypennau FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apoz Utd - Rhydypennau FC 1:1