Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucky Owls Breathtaking Team
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Gibby verovert de bal door een tackle van achteren. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallis verovert de bal door een tackle van achteren. Howse bereikt de bal nog maar net als eerste. Howse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Lewis passt de bal met de wreef. Marriott rent richting de bal. Marriott speelt de bal door. Johnston rent richting de bal. Johnston schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adams trapt de bal weg. Cody bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Groves geeft de bal voor. Chapman probeert de bal aan de voet te houden. Johnston is nu in balbezit. Johnston schiet op doel. Young probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bowen neemt de hoekschop. Marriott kopt de bal weg. Johnston rent richting de bal. Johnston draait met de bal, schiet en ... Adams maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Owls - Breathtaking Team 1:0

26e minuut.
Tippins verovert de bal door een tackle van achteren. Tippins geeft een lange en hoge pass. Daar is Hannon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Howse rent richting de bal. Howse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Power geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trollope de bal. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallis rent richting de bal. Wallis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucky Owls - Breathtaking Team 1:1

43e minuut.
Doeltrap. Baker met een harde bal richting middenveld. Barton kopt de bal weg. Howse is nu in balbezit. Howse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Owls 59%, Breathtaking Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mucky Owls - Breathtaking Team 1:1

47e minuut.
Cody onderschept slim de pass. Cody geeft de bal voor. Young probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Power geeft een lange en hoge pass. Simon probeert de bal aan de voet te houden. Johnston is nu in balbezit. Lewis is nu in balbezit. Lewis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Owls - Breathtaking Team 2:1

64e minuut.
Stephens onderschept slim de pass. Stephens probeert naar een medespeler te passen. Howse is nu in balbezit. Wallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucky Owls - Breathtaking Team 2:2

78e minuut.
Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Wallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Howse de bal. Howse haalt uit met een fantastische trap. Paal! Baker probeert wanhopig de bal te grijpen. Howse heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucky Owls - Breathtaking Team 2:3

79e minuut.
Johnston is nu in balbezit. Wallis is nu in balbezit. Johnston begaat een overtreding. Johnston krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucky Owls 44%, Breathtaking Team 56%.
Mucky Owls - Breathtaking Team 2:3