Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Endless United Apoz Utd
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Woodgate verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate speelt de bal door. Hoskings rent richting de bal. Hoskings geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Endless United - Apoz Utd 1:0

14e minuut.
Dovey verovert de bal door een tackle van achteren. Collins is nu in balbezit. Dovey rent richting de bal. Collins rent richting de bal. Collins draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Collins rent richting de bal. Woodgate onderschept slim de pass. Woodgate probeert naar een medespeler te passen. Taroni is nu in balbezit. Taroni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Endless United - Apoz Utd 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endless United 47%, Apoz Utd 53%.
Endless United - Apoz Utd 2:0

55e minuut.
Collins geeft de bal voor. Daar is Davies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davies geeft een lange en hoge pass. Taroni rent richting de bal. Taroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Endless United - Apoz Utd 3:0

70e minuut.
Perkins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gray met een snelle inworp. Gabbiadini is nu in balbezit. Gabbiadini geeft een lange en hoge pass. Greening kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Welling bereikt de bal nog maar net als eerste. Welling passt de bal in één keer door. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate haalt uit met een fantastische trap. Greening probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pyrke met een snelle inworp. Hoskings bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubberley begaat een overtreding. Hoskings raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hoskings kan niet meer verder spelen. Crump komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Rutherford is nu in balbezit. Rutherford geeft een lange en hoge pass. Cesterfield is nu in balbezit. Dovey onderschept slim de pass. Dovey schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Endless United 27%, Apoz Utd 73%.
Endless United - Apoz Utd 3:0