Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhuthin Fc Splendid Gunners
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haddis zal de hoekschop nemen. Hartson krijgt zijn hoofd ertegen. Tinny geeft een hoge lob. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhuthin Fc - Splendid Gunners 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhuthin Fc 63%, Splendid Gunners 37%.
Rhuthin Fc - Splendid Gunners 1:0

49e minuut.
Ready bereikt de bal nog maar net als eerste. Symonds verovert de bal door een tackle van achteren. Symonds passt de bal met de wreef. Pratten is nu in balbezit. Pratten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lima heeft problemen om de bal te vangen. Lima met een sublieme pass. Davies probeert de bal met de borst te controleren. Glover rent richting de bal. Glover haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhuthin Fc - Splendid Gunners 2:0

67e minuut.
Nogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baulch is nu in balbezit. Baulch geeft een lange en hoge pass. Pratten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pratten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tinny speelt de bal door. Glover rent richting de bal. Glover passt de bal zonder na te denken. Hartson rent richting de bal. Hartson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhuthin Fc 43%, Splendid Gunners 57%.
Rhuthin Fc - Splendid Gunners 2:0