Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terrible Gentlemen Urgent Marauders
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten hopeless
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Isaacs passt de bal met de wreef. Inworp. Cegielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crosby rent richting de bal. Crosby draait met de bal, schiet en ... Morse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waugh bereikt de bal nog maar net als eerste. Waugh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ebdon met de inworp. Isaacs bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaacs geeft een lange en hoge pass. Edmund rent richting de bal. Edmund draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Crosby rent richting de bal. Ebdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Crosby maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Crosby naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Congerton met een sublieme pass. Edmund is nu in balbezit. Edmund haalt uit met een fantastische trap. Garrett kopt de bal weg. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Waugh speelt de bal door. Lyons is nu in balbezit. Wightman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wightman krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Chatto is nu in balbezit. Chatto speelt de bal door. Waugh is nu in balbezit. Waugh draait met de bal, schiet en ... Bunn verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bunn geeft een lange en hoge pass. Wightman heeft problemen om de bal te vangen. Chatto begaat een overtreding. Chatto krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Goss verovert de bal door een tackle van achteren. Isaacs is nu in balbezit. Lyons verovert de bal door een tackle van achteren. Wheel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrible Gentlemen 64%, Urgent Marauders 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Terrible Gentlemen - Urgent Marauders 0:0

65e minuut.
Chatto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edmund rent richting de bal. Congerton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Edmund is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wightman neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Terrible Gentlemen - Urgent Marauders 1:0

83e minuut.
Wightman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegielski onderschept slim de pass. Cegielski geeft een lange en hoge pass. Waugh is nu in balbezit. Waugh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terrible Gentlemen 52%, Urgent Marauders 48%.
Terrible Gentlemen - Urgent Marauders 1:0