Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Velascorp SOLVA AFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Baber passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Wyatt de bal onder controle te krijgen. Martin is nu in balbezit. Martin geeft een lange en hoge pass. Daar is Morrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Brimson rent richting de bal. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Martin speelt de bal door. Gane is nu in balbezit. Gane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Clements met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Higgins de bal. Higgins met een sublieme pass. Gane rent richting de bal. Gane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Higgins is nu in balbezit. Higgins passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Gane verovert de bal door een tackle van achteren. Gane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Court is nu in balbezit. Court met een sublieme pass. Pearson met een sublieme pass. Gane bereikt de bal nog maar net als eerste. Gane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Velascorp - SOLVA AFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Velascorp 65%, SOLVA AFC 35%.
Velascorp - SOLVA AFC 0:1

48e minuut.
Baber bereikt de bal nog maar net als eerste. Baber probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Horton met een snelle inworp. Wyatt geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Martin onderschept slim de pass. Martin met een sublieme pass. Klungelig pakt Morrice de bal. Gane is nu in balbezit. Gane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Velascorp - SOLVA AFC 0:2

68e minuut.
Brimson rent richting de bal. Brimson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pearson met een snelle inworp. Higgins geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Haworth trapt de bal weg van het doel. Phelps kopt de bal weg. Watkins rent richting de bal. Watkins schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Velascorp 59%, SOLVA AFC 41%.
Velascorp - SOLVA AFC 0:2