Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Hotspur Tremorfa AFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Elmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pratten de bal. Prosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Groves verovert de bal door een tackle van achteren. Groves probeert naar een medespeler te passen. Hansby met een sublieme pass. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - Tremorfa AFC 1:0

18e minuut.
Pratten rent richting de bal. Hansby verovert de bal door een tackle van achteren. Hansby probeert naar een medespeler te passen. Hesketh rent richting de bal. Hesketh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Hotspur - Tremorfa AFC 2:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Groves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Low geeft een lange en hoge pass. Prosser heeft problemen om de bal te vangen. Skelly verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Elmes speelt de bal door. Low bereikt de bal nog maar net als eerste. Low speelt de bal door. Prosser is nu in balbezit. Prosser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Groves de bal. Wigg verovert de bal door een tackle van achteren. Wigg speelt de bal door. Hansby bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Groves speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elmes met een snelle inworp. Wigg is nu in balbezit. Wigg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 44%, Tremorfa AFC 56%.
Infamous Hotspur - Tremorfa AFC 2:0

50e minuut.
Trevett bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansby rent richting de bal. Hansby probeert naar een medespeler te passen. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pratten rent richting de bal. Hawkins verovert de bal door een tackle van achteren. Hawkins speelt de bal door. Hesketh rent richting de bal. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Blake de bal. Griffin rent richting de bal. Langley begaat een overtreding. Langley krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Gunn is nu in balbezit. Low onderschept slim de pass. Low speelt de bal door. Prosser is nu in balbezit. Prosser draait met de bal, schiet en ... Gabb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Hotspur 43%, Tremorfa AFC 57%.
Infamous Hotspur - Tremorfa AFC 2:0