Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Alfa Omega Infamous Hotspur
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Harris onderschept slim de pass. Elmes rent richting de bal. Elmes passt de bal met de wreef. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hansby probeert de bal aan de voet te houden. Elmes rent richting de bal. Elmes met een sublieme pass. Hesketh rent richting de bal. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Connor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Elmes krijgt een gele kaart. Phillips is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phillips legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Infamous Hotspur 1:0

21e minuut.
Pembridge geeft een lange en hoge pass. Elmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmes passt de bal zonder na te denken. Hesketh is nu in balbezit. Hesketh draait met de bal, schiet en ... Cullis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Alfa Omega - Infamous Hotspur 1:1

22e minuut.
Pembridge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kirby komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Trollope met een snelle inworp. Blake rent richting de bal. Blake passt de bal met de wreef. Hesketh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesketh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Alfa Omega - Infamous Hotspur 1:2

35e minuut.
Hansby kopt de bal weg. Trollope is nu in balbezit. Trollope probeert naar een medespeler te passen. Hesketh rent richting de bal. Hesketh schiet op doel. Cullis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 46%, Infamous Hotspur 54%.
FC Alfa Omega - Infamous Hotspur 1:2

46e minuut.
Trollope heeft problemen om de bal te vangen. Elmes geeft de bal voor. Harris is nu in balbezit. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Hesketh draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Harris is nu in balbezit. Hesketh verovert de bal door een tackle van achteren. Hansby is nu in balbezit. Klungelig pakt Hesketh de bal. Hesketh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Elmes rent richting de bal. Elmes passt de bal met de wreef. Trollope bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Warburton is nu in balbezit. Warburton passt de bal met de wreef. Gunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris bereikt de bal nog maar net als eerste. Harris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Warburton is nu in balbezit. Hansby onderschept slim de pass. Hansby met een sublieme pass. Hesketh rent richting de bal. Hesketh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Alfa Omega 47%, Infamous Hotspur 53%.
FC Alfa Omega - Infamous Hotspur 1:2