Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFGH WARRIORS OF ALBION
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen geeft een lange en hoge pass. Drewitt kopt de bal weg. Smithe heeft problemen om de bal te vangen. Smithe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hilshop bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt verovert de bal door een tackle van achteren. Tippins rent richting de bal. Drewitt verovert de bal door een tackle van achteren. Drewitt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Blair probeert naar een medespeler te passen. Tippins bereikt de bal nog maar net als eerste. Tippins met een sublieme pass. Steele rent richting de bal. Steele draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fisher-Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher-Cooke passt de bal met de wreef. Courteen is nu in balbezit. Gilligan verovert de bal door een tackle van achteren. Gilligan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Miles is nu in balbezit. Miles passt de bal met de wreef. Courteen rent richting de bal. Drewitt verovert de bal door een tackle van achteren. Drewitt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Miles speelt de bal door. Blair is nu in balbezit. Koumas onderschept slim de pass. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele schiet op doel. Ridgway verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGH 46%, WARRIORS OF ALBION 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GFGH - WARRIORS OF ALBION 0:0

54e minuut.
Courteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilligan onderschept slim de pass. Gilligan passt de bal in één keer door. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Pembridge is nu in balbezit. Smithe verovert de bal door een tackle van achteren. Smithe passt de bal in één keer door. Drewitt rent richting de bal. Drewitt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GFGH - WARRIORS OF ALBION 0:1

81e minuut.
Miles is nu in balbezit. Miles met een sublieme pass. Klungelig pakt Arthur de bal. Drewitt is nu in balbezit. Drewitt schiet op doel. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Tippins met een sublieme pass. Edmunds rent richting de bal. Edmunds speelt de bal door. Steele is nu in balbezit. Steele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGH 62%, WARRIORS OF ALBION 38%.
GFGH - WARRIORS OF ALBION 0:1