Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFGH Tyddewi Titans
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.6
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Klungelig pakt Newman de bal. Newman passt de bal in één keer door. Courteen rent richting de bal. Hoskings verovert de bal door een tackle van achteren. Hoskings passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ratcliffe is nu in balbezit. Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Koumas is nu in balbezit. Koumas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Burford de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Arthur passt de bal in één keer door. Koumas rent richting de bal. Philpott rent richting de bal. Koumas onderschept slim de pass. Koumas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Maxfield geeft de bal voor. Edmunds is nu in balbezit. Edmunds passt de bal met de wreef. Steele is nu in balbezit. Steele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GFGH - Tyddewi Titans 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGH 50%, Tyddewi Titans 50%.
GFGH - Tyddewi Titans 1:0

51e minuut.
Henderson is nu in balbezit. Koumas onderschept slim de pass. Koumas probeert naar een medespeler te passen. Edmunds rent richting de bal. Edmunds geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Philpott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Henderson rent richting de bal. Henderson passt de bal zonder na te denken. Twyning is nu in balbezit. Twyning haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Edmunds passt de bal in één keer door. Koumas is nu in balbezit. Koumas geeft een hoge lob. Stephen probeert de bal aan de voet te houden. Burford rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pembridge met een harde bal richting middenveld. Koumas rent richting de bal. Met opzet legt Henderson zijn tegenspeler op de grond. Henderson krijgt een gele kaart. Koumas raakt geblesseerd tijdens het duel. Tippins zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Edmunds geeft een lange en hoge pass. Gee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGH 34%, Tyddewi Titans 66%.
GFGH - Tyddewi Titans 1:0