Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WARRIORS OF ALBION Placid Runners
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Maxwell met een sublieme pass. Joins rent richting de bal. Joins passt de bal zonder na te denken. Mason rent richting de bal. Mason draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rendall kopt de bal weg. Daar is Fisher-Cooke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mason rent richting de bal. Mason haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Blair passt de bal zonder na te denken. Daar is Righton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Righton passt de bal zonder na te denken. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Boyle geeft een hoge lob. Inworp. Gilligan met de inworp. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WARRIORS OF ALBION - Placid Runners 1:0

17e minuut.
Mason rent richting de bal. Skelly verovert de bal door een tackle van achteren. Righton verovert de bal door een tackle van achteren. Mason rent richting de bal. Mason draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gilligan met een snelle inworp. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Righton begaat een overtreding. Righton krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Boyle met een snelle inworp. Swift is nu in balbezit. Swift geeft de bal voor. Mason is nu in balbezit. Mason haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe is nu in balbezit. Higginson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Higginson krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Swift rent richting de bal. Swift geeft een lange en hoge pass. Warneford is nu in balbezit. Warneford geeft de bal voor. Gilligan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIORS OF ALBION 57%, Placid Runners 43%.
WARRIORS OF ALBION - Placid Runners 1:0

52e minuut.
Righton is nu in balbezit. Blair legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Righton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Righton neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ridgway maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WARRIORS OF ALBION - Placid Runners 1:1

73e minuut.
Breslin geeft een hoge lob. Boyle heeft problemen om de bal te vangen. Norris rent richting de bal. Drewitt onderschept slim de pass. Drewitt draait met de bal, schiet en ... Ryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Daar is Swift, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swift geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rendall de bal onder controle te krijgen. Mason rent richting de bal. Mason haalt uit met een fantastische trap. Ridgway bokst de bal weg.

78e minuut.
Warneford geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joins met de inworp. Righton controleert de bal met de borst. Righton haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WARRIORS OF ALBION 61%, Placid Runners 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WARRIORS OF ALBION - Placid Runners 1:1