Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GFGH Vipers FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tipton rent richting de bal. Steele onderschept slim de pass. Koumas is nu in balbezit. Koumas haalt uit met een fantastische trap. Slatter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tippins passt de bal in één keer door. Slade rent richting de bal. Slade passt de bal zonder na te denken. Steele rent richting de bal. Steele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Slade bereikt de bal nog maar net als eerste. Blakley onderschept slim de pass. Blakley speelt de bal door. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pembridge rent richting de bal. Pembridge geeft een hoge lob. Blakley kopt de bal weg. Fleming is nu in balbezit. Fleming schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming geeft een hoge lob. Grove heeft problemen om de bal te vangen. Hidle is nu in balbezit. Hidle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGH 53%, Vipers FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GFGH - Vipers FC 0:0

54e minuut.
Edmunds controleert de bal met de borst. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander passt de bal in één keer door. Daar is Koumas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koumas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pembridge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hidle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidle draait met de bal, schiet en ... Pembridge probeert de bal aan de voet te houden. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GFGH - Vipers FC 0:1

78e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles geeft een lange en hoge pass. Courteen rent richting de bal. Grove verovert de bal door een tackle van achteren. Grove geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Steele passt de bal met de wreef. Koumas rent richting de bal. Koumas haalt uit met een fantastische trap. Edmunds bereikt de bal nog maar net als eerste. Edmunds geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GFGH 73%, Vipers FC 27%.
GFGH - Vipers FC 0:1