Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Crusaders Cardiff Bay Hotel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Taylor onderschept slim de pass. Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Blain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blain speelt de bal door. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kaltenbach passt de bal zonder na te denken. Shrimpton heeft problemen om de bal te vangen. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter schiet op doel. Clements maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Crusaders - Cardiff Bay Hotel 1:0

18e minuut.
Hales geeft de bal voor. Evins geeft de bal voor. Klungelig pakt Smart de bal. Wetter rent richting de bal. Wetter draait met de bal, schiet en ... Clements bokst de bal weg.

21e minuut.
Hales bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbach onderschept slim de pass. Kaltenbach probeert naar een medespeler te passen. Wetter rent richting de bal. Wetter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaltenbach geeft een lange en hoge pass. Shrimpton is nu in balbezit. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Wetter draait met de bal, schiet en ... Clements werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Blunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blunt geeft de bal voor. Daar is Evins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drewitt is nu in balbezit. Drewitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Drewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Drewitt schiet op doel. Evins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blain bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Duffy de bal. Drewitt is nu in balbezit. Drewitt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff Crusaders - Cardiff Bay Hotel 1:1

44e minuut.
Wigley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigley geeft een lange en hoge pass. Shrimpton heeft problemen om de bal te vangen. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Wetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Crusaders - Cardiff Bay Hotel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 56%, Cardiff Bay Hotel 44%.
Cardiff Crusaders - Cardiff Bay Hotel 2:1

53e minuut.
Earl rent richting de bal. Earl geeft een lange en hoge pass. Daar is Shrimpton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaltenbach geeft een lange en hoge pass. Wetter rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Watkins onderschept slim de pass. Watkins passt de bal in één keer door. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbach rent richting de bal. Kaltenbach haalt uit met een fantastische trap. Clements verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Wigley met een sublieme pass. Wetter rent richting de bal. Kaltenbach rent richting de bal. Wetter is nu in balbezit. Wetter haalt uit met een fantastische trap. Clements bokst de bal weg.

77e minuut.
Earl rent richting de bal. Blunt verovert de bal door een tackle van achteren. Blunt probeert naar een medespeler te passen. Taylor rent richting de bal. Taylor schiet op doel. Peters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Wigley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaltenbach speelt de bal door. Wetter rent richting de bal. Wetter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 44%, Cardiff Bay Hotel 56%.
Cardiff Crusaders - Cardiff Bay Hotel 2:1