Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morgans mongs cwmtillery
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Batts met een snelle inworp. Wilks rent richting de bal. Wilks probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haworth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haworth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schepple passt de bal zonder na te denken. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilks tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barber wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barber kan niet meer verder spelen. Smith komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 52%, cwmtillery 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
morgans mongs - cwmtillery 0:0

62e minuut.
Brookman rent richting de bal. Brooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman onderschept slim de pass. Haworth is nu in balbezit. Haworth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Young met een harde bal richting middenveld. Bodin kopt de bal weg. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Batt draait met de bal, schiet en ... Goodwin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Smith is nu in balbezit. Smith geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Elles de bal onder controle te krijgen. Batt is nu in balbezit. Batt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
morgans mongs - cwmtillery 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 52%, cwmtillery 48%.
morgans mongs - cwmtillery 0:1