Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cwmtillery morgans mongs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Pascoe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bowles komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Elles geeft een hoge lob. Bodin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schepple. Schepple krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ricket is nu in balbezit. Wilks verovert de bal door een tackle van achteren. Barber rent richting de bal. Ricket rent richting de bal. Ricket geeft een hoge lob. Watkins bokst de bal weg.

32e minuut.
Brookman verovert de bal door een tackle van achteren. Brookman probeert naar een medespeler te passen. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth draait met de bal, schiet en ... Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Wheeley passt de bal met de wreef. Ebdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadler begaat een overtreding. Sadler krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Brookman geeft een lange en hoge pass. Ebdon met een sublieme pass. Goodwin is nu in balbezit. Batt onderschept slim de pass. Batt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwmtillery 45%, morgans mongs 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cwmtillery - morgans mongs 0:0

47e minuut.
Batt geeft de bal voor. Ricket is nu in balbezit. Brookman onderschept slim de pass. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wilks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman probeert naar een medespeler te passen. Haworth is nu in balbezit. Haworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cwmtillery - morgans mongs 0:1

50e minuut.
Haworth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Watherston komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Denham rent richting de bal. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer met een sublieme pass. Brookman rent richting de bal. Brookman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Batt rent richting de bal. Batt is nu in balbezit. Batt onderschept slim de pass. Batt schiet op doel. Watkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cwmtillery - morgans mongs 1:1

74e minuut.
Watherston rent richting de bal. Bowles is nu in balbezit. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Watherston rent richting de bal. Watherston draait met de bal, schiet en ... Young verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Batts is nu in balbezit. Bodin is nu in balbezit. Bodin passt de bal met de wreef. Batt rent richting de bal. Batt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cwmtillery - morgans mongs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cwmtillery 48%, morgans mongs 52%.
cwmtillery - morgans mongs 2:1