Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Bay Hotel Eminent Swords
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.1 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Blain de bal. Blain probeert naar een medespeler te passen. Jelleyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blain onderschept slim de pass. Blain geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Bay Hotel - Eminent Swords 1:0

7e minuut.
Lawlor met een sublieme pass. Klungelig pakt Hando de bal. Taylor is nu in balbezit. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wetter onderschept slim de pass. Wetter met een sublieme pass. Shrimpton rent richting de bal. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff Bay Hotel - Eminent Swords 1:1

14e minuut.
Lee geeft de bal voor. Hales rent richting de bal. Hando is nu in balbezit. Lawlor is nu in balbezit. Lawlor schiet op doel. Clements probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Howse rent richting de bal. Howse geeft de bal voor. Inworp. Blunt met de inworp. Taylor geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Metcalf met een snelle inworp. Blain heeft problemen om de bal te vangen. Blain geeft de bal voor. Drewitt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wetter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lawlor de bal. Lawlor met een sublieme pass. Hando is nu in balbezit. Hando schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Bay Hotel - Eminent Swords 1:2

38e minuut.
Hando onderschept slim de pass. Lawlor rent richting de bal. Hando rent richting de bal. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

43e minuut.
Martin rent richting de bal. Hando is nu in balbezit. Hales rent richting de bal. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Bay Hotel 65%, Eminent Swords 35%.
Cardiff Bay Hotel - Eminent Swords 1:2

59e minuut.
Taylor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Blunt de bal onder controle te krijgen. Blunt speelt de bal door. Drewitt rent richting de bal. Drewitt haalt uit met een fantastische trap. Piper bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Bay Hotel 52%, Eminent Swords 48%.
Cardiff Bay Hotel - Eminent Swords 1:2