Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eminent Swords Cardiff Bay Hotel
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hales verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor probeert naar een medespeler te passen. Blunt speelt de bal door. Drewitt is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Hales rent richting de bal. Lawlor onderschept slim de pass. Lawlor speelt de bal door. Hando rent richting de bal. Hando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Shrimpton is nu in balbezit. Lawlor verovert de bal door een tackle van achteren. Lawlor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Cardiff Bay Hotel 1:0

33e minuut.
Howse probeert naar een medespeler te passen. Lawlor is nu in balbezit. Hales rent richting de bal. Lawlor verovert de bal door een tackle van achteren. Lawlor haalt uit met een fantastische trap. Clements kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Cardiff Bay Hotel 2:0

36e minuut.
Shrimpton geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dickeson met een snelle inworp. Lawlor is nu in balbezit. Lawlor geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 57%, Cardiff Bay Hotel 43%.
Eminent Swords - Cardiff Bay Hotel 2:0

51e minuut.
Blain is nu in balbezit. Blain geeft een lange en hoge pass. Taylor kopt de bal weg. Drewitt rent richting de bal. Drewitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hando onderschept slim de pass. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Hando rent richting de bal. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Hales met de inworp. Klungelig pakt Blunt de bal. Wetter rent richting de bal. Blunt onderschept slim de pass. Blunt geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Cardiff Bay Hotel 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 48%, Cardiff Bay Hotel 52%.
Eminent Swords - Cardiff Bay Hotel 2:1