Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Crusaders HT_Everton_
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Wilkinson onderschept slim de pass. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Kaltenbach is nu in balbezit. Wetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Crusaders - HT_Everton_ 1:0

26e minuut.
Gadd geeft de bal voor. Maxwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Earl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Earl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Keegan rent richting de bal. Wigley onderschept slim de pass. Wigley probeert naar een medespeler te passen. Wetter rent richting de bal. Wetter haalt uit met een fantastische trap. Brewer bokst de bal weg.

31e minuut.
Duffy trapt de bal weg van het doel. Wigley kopt de bal weg. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter onderschept slim de pass. Wetter haalt uit met een fantastische trap. Brewer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Klungelig pakt Wicks de bal. Wicks geeft een lange en hoge pass. Watkins heeft problemen om de bal te vangen. Maxwell rent richting de bal. Maxwell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gadd onderschept slim de pass. Gadd passt de bal met de wreef. Kaltenbach rent richting de bal. Kaltenbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 52%, HT_Everton_ 48%.
Cardiff Crusaders - HT_Everton_ 1:0

61e minuut.
Triggs is nu in balbezit. Maxwell verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell met een sublieme pass. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Wetter onderschept slim de pass. Kaltenbach rent richting de bal. Wetter rent richting de bal. Wetter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Evins is nu in balbezit. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Maxwell is nu in balbezit. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 55%, HT_Everton_ 45%.
Cardiff Crusaders - HT_Everton_ 1:0