Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
morgans mongs Chessington FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Wilks met de inworp. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman passt de bal met de wreef. Schepple bereikt de bal nog maar net als eerste. Schepple schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Oster rent richting de bal. Oster geeft een hoge lob. Klungelig pakt Goodwin de bal. Caffell rent richting de bal. Caffell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Batts is nu in balbezit. Money is nu in balbezit. Money passt de bal zonder na te denken. Caffell is nu in balbezit. Caffell haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Brookman passt de bal zonder na te denken. Batt bereikt de bal nog maar net als eerste. Money schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Money krijgt een gele kaart. Batt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Penncock met een harde bal richting middenveld. Schepple kopt de bal weg. Rossiter heeft problemen om de bal te vangen. Haworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Haworth haalt uit met een fantastische trap. Penncock probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hanmer heeft problemen om de bal te vangen. Brookman onderschept slim de pass. Brookman met een sublieme pass. Haworth rent richting de bal. Haworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
morgans mongs - Chessington FC 1:0

43e minuut.
Batt rent richting de bal. Money verovert de bal door een tackle van achteren. Money probeert naar een medespeler te passen. Caffell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffell haalt uit met een fantastische trap. Watkins bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 46%, Chessington FC 54%.
morgans mongs - Chessington FC 1:0

59e minuut.
Haworth is nu in balbezit. Brookman rent richting de bal. Borley verovert de bal door een tackle van achteren. Haworth rent richting de bal. Haworth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
morgans mongs - Chessington FC 2:0

59e minuut.
Haworth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Watherston komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Borley rent richting de bal. Brookman bereikt de bal nog maar net als eerste. Brookman passt de bal zonder na te denken. Watherston bereikt de bal nog maar net als eerste. Watherston draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
morgans mongs - Chessington FC 3:0

75e minuut.
Neilson kopt de bal weg. Daar is Caffell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elles is nu in balbezit. Caffell onderschept slim de pass. Caffell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morgans mongs 51%, Chessington FC 49%.
morgans mongs - Chessington FC 3:0