Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eminent Swords Cardiff Crusaders
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Brain bereikt de bal nog maar net als eerste. Brain passt de bal zonder na te denken. Carver bereikt de bal nog maar net als eerste. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Wetter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Cardiff Crusaders 0:1

20e minuut.
Lawlor speelt de bal door. Wetter heeft problemen om de bal te vangen. Wilks is nu in balbezit. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Wetter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Cardiff Crusaders 0:2

35e minuut.
Dickeson geeft een hoge lob. Wetter rent richting de bal. Howse bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbach is nu in balbezit. Kaltenbach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 65%, Cardiff Crusaders 35%.
Eminent Swords - Cardiff Crusaders 0:2

60e minuut.
Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor speelt de bal door. Hando is nu in balbezit. Hando haalt uit met een fantastische trap. Evins probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Brain verovert de bal door een tackle van achteren. Brain speelt de bal door. Daar is Watkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawlor verovert de bal door een tackle van achteren. Lawlor schiet op doel. Peters probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Cardiff Crusaders 1:2

70e minuut.
Wigley rent richting de bal. Howse verovert de bal door een tackle van achteren. Howse geeft een lange en hoge pass. Kaltenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Wetter rent richting de bal. Wetter passt de bal in één keer door. Kaltenbach rent richting de bal. Kaltenbach geeft een lange en hoge pass. Gadd geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jelleyman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gadd met de inworp. Kaltenbach rent richting de bal. Kaltenbach schiet op doel. Piper bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 37%, Cardiff Crusaders 63%.
Eminent Swords - Cardiff Crusaders 1:2