Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cardiff Crusaders Eminent Swords
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Hando geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Watkins de bal. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor haalt uit met een fantastische trap. Evins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dickeson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Triggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hando onderschept slim de pass. Hando haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Evins de bal. Peters kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Evins geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wetter de bal. Jeremy is nu in balbezit. Wetter verovert de bal door een tackle van achteren. Wetter geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lawlor rent richting de bal. Hando rent richting de bal. Lawlor rent richting de bal. Hando bereikt de bal nog maar net als eerste. Hando draait met de bal, schiet en ... Peters bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Piper met een harde bal richting middenveld. Earl kopt de bal weg. Wetter speelt de bal door. Hando bereikt de bal nog maar net als eerste. Hando schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 61%, Eminent Swords 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff Crusaders - Eminent Swords 0:0

49e minuut.
Kaltenbach geeft een hoge lob. Howse kopt de bal weg. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor haalt uit met een fantastische trap. Duffy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cardiff Crusaders - Eminent Swords 0:1

63e minuut.
Kaltenbach kopt de bal weg. Howse controleert de bal met de borst. Wetter onderschept slim de pass. Kaltenbach rent richting de bal. Kaltenbach schiet op doel. Piper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cardiff Crusaders - Eminent Swords 1:1

78e minuut.
Howse bereikt de bal nog maar net als eerste. Howse passt de bal met de wreef. Denham probeert naar een medespeler te passen. Kaltenbach rent richting de bal. Kaltenbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Triggs met de inworp. Gadd geeft een lange en hoge pass. Watkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltenbach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Duffy is nu in balbezit. Earl rent richting de bal. Hando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cardiff Crusaders 47%, Eminent Swords 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cardiff Crusaders - Eminent Swords 1:1