Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eminent Swords Chessington FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Wetter is nu in balbezit. Wigley verovert de bal door een tackle van achteren. Wigley probeert naar een medespeler te passen. Caffell is nu in balbezit. Caffell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Wilks rent richting de bal. Money verovert de bal door een tackle van achteren. Money passt de bal in één keer door. Caffell is nu in balbezit. Caffell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Klungelig pakt Howse de bal. Caffell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffell passt de bal in één keer door. Money rent richting de bal. Money schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Chessington FC 0:1

8e minuut.
Hando is nu in balbezit. Money verovert de bal door een tackle van achteren. Caffell rent richting de bal. Money bereikt de bal nog maar net als eerste. Money haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Chessington FC 0:2

24e minuut.
Daar is Borley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lawlor verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Lawlor de bal. Lawlor haalt uit met een fantastische trap. Cotterell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eminent Swords - Chessington FC 1:2

33e minuut.
Jelleyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neilson onderschept slim de pass. Neilson probeert naar een medespeler te passen. Caffell bereikt de bal nog maar net als eerste. Caffell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lawlor met een sublieme pass. Hando bereikt de bal nog maar net als eerste. Borley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Borley krijgt een gele kaart. Hando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lawlor kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cotterell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eminent Swords - Chessington FC 2:2

39e minuut.
Caffell heeft problemen om de bal te vangen. Wilks rent richting de bal. Wilks passt de bal met de wreef. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 54%, Chessington FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eminent Swords - Chessington FC 2:2

46e minuut.
Money probeert naar een medespeler te passen. Caffell is nu in balbezit. Lawlor begaat een overtreding. Lawlor krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Borley passt de bal in één keer door. Money is nu in balbezit. Caffell rent richting de bal. Money is nu in balbezit. Money draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Borley controleert de bal met de borst. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Borley rent richting de bal. Lawlor onderschept slim de pass. Lawlor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lawlor passt de bal met de wreef. Hando is nu in balbezit. Borley verovert de bal door een tackle van achteren. Lawlor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawlor draait met de bal, schiet en ... Cotterell bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eminent Swords 53%, Chessington FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eminent Swords - Chessington FC 2:2